VOORSTELLEN


Ik ben Susan van Schijndel en ben relaxwobbelyoga docent.

Ik heb zelf ondervonden dat je in tijden van stress en drukte, en als moeder van 2 kleine kinderen een momentje voor jezelf erg hard nodig hebt.

Uit je hoofd in je Lijf.

Zelf volg ik al een aantal jaar yogalessen, cursussen in binnen en buitenland, maar tijdens de gewone lessen viel mij op dat ik ook regelmatig in gedachte bezig was met mijn to do lijstjes, dus optimale ontspanning nee… helaas.

Totdat ik in aanraking kwam met wobbelyoga……. Wat een bijzondere ervaring! Doordat het een balansbord is, moet je wel focus houden en wordt je ook steeds met je aandacht bij de houdingen teruggebracht. Na dit ervaren te hebben merkte ik dat het een extra ontspanning bracht. Ook bij andere yogavormen waarin ik zelf les volgde ingezet (o.a hatha en Yin), en ik merkte als stijve hark, dat ik nu de oefeningen wel kon, en extra relaxt werd door de ondersteuning van de wobbel!

De rust, relax en een momentje voor jezelf gun ik meer mensen ( en andere stijve harken 😉 ) En daardoor heb ik besloten om de yin yoga docenten opleiding te gaan volgen en dit als basis voor de relaxyoga te integreren.

Momenteel volg ik ook de opleiding voor kinderyoga docent en vanaf juli wordt het lesrooster uitgebreid met Ouder en Kind yoga lessen samen op de wobbel, voor meer verbinding en qualitytime.

Ik deel graag mijn enthousiasme, kennis, liefde en plezier voor yoga met jou tijdens mijn relaxyoga lessen.

Graag tot snel!

Lieve groet