top of page

Natuurlijke Bathroom Mist

Transformeer jouw badkamer in een luxe spa 

Maak van jouw dagelijkse badkamerroutine een luxe spa-ervaring met de Tiny Moments natuurlijke bathroom mist. Elk spraytje van deze verfijnde mist nodigt je uit om even een stapje terug te doen en te genieten van dit momentje voor jezelf.

 

Zo tover je je eigen douche om tot een stoomcabine of kom je tot rust in een warm bad omgeven door de zachte, botanische aroma’s van onze unieke bathroom mist.

009c8d19-5011-4a2e-8eec-fc46a8944ffb.jpg

Elegantie en natuur in één flesje

Onze Tiny Moments bathroom mist is niet zomaar een roomspray; het is een belofte aan jezelf om van elk moment een bijzonder moment te maken, ja zelfs in de badkamer!

 

Speciaal voor deze bathroom mist hebben gekozen voor een stijlvol zwart-violet glazen flesje, dat een elegante touch geeft aan iedere badkamer.

Tiny Moments Bathroom Mist: Relax, Reflect & Recharge

Deze bathroom mist is ontwikkeld om het jou nog makkelijker te maken om regelmatig een momentje voor jezelf te nemen. Je gebruikt iedere dag de badkamer, dus waarom zou je hier niet een bijzondere ervaring van maken, waarin jij je kunt onderdompelen in een rustgevende, stimulerende of verfrissende aromatische mist?

Zo is het creëren van een momentje voor jezelf gemakkelijk toe te passen in jouw dag. Spray een paar keer om je heen en laat je omringen door een heerlijk aroma dat is afgestemd op jouw behoefte aan ontspanning, focus of energie.

Tiny Moments Bathroom Mist Chill

Laat de stress van de dag achter je met deze weldadige blend van kruizemunt, lavendel en patchoeli.

 

Deze bathroom mist is speciaal ontworpen om lichaam en geest tot rust te brengen en is perfect voor een ontspannend bad of douche na een drukke dag.

Tiny Moments Bathroom Mist Flow

Wil je de dag beginnen met focus en helderheid? Ontdek dan de verkwikkende kracht van deze bathroom mist, speciaal samengesteld om je mentale helderheid te bevorderen.

 

Spray om je heen en laat je omringen door de verfrissende geuren van bloedsinaasappel, grapefruit en munt en laat de dag maar komen!

Tiny Moments Bathroom Mist Creativity

Geef jezelf een boost met de stimulerende geuren van mandarijn, geranium en ylang ylang.

 

Deze blend is speciaal samengesteld om je zintuigen te prikkelen en je creativiteit te stimuleren, ideaal voor die momenten waarom je een extra zetje nodig hebt.

Verrijk je badkamermomenten met de
Tiny Moments natuurlijke bathroom mist en
geniet van dit momentje voor jezelf.

Lees meer over Bathroom Mist

Waar is de Tiny Moments bathroom mist van gemaakt?

Onze geurspray bestaat uit een samenstelling van 100% zuivere etherische oliën, afkomstig uit planten, kruiden en vruchten, water en biologische alcohol, dat nodig is om de olie te kunnen vernevelen.

.

Waarom zit er alcohol in een geurspray?

Alcohol in een geurspray is nodig om de olie goed te kunnen vernevelen. Geen zorgen, hier merk je niets van want de alcohol vervliegt vrijwel direct zodra je gesprayd hebt, zodat alleen de heerlijke aroma’s van de oliën overblijven.

 

Wat maakt de Tiny Moments bathroom mist 100% natuurlijk?

De bijzondere geuren zijn afkomstig van de unieke blend van 100% zuivere etherische oliën, afkomstig uit kruiden, planten en vruchten. De oliën zijn gemengd met een speciale, biologische alcohol, dat nodig is om de olie goed te kunnen vernevelen.

Wat is het verschil tussen een natuurlijke geur en een synthetische geur?

Synthetische geuren komen uit de fabriek en bootsen de natuurlijke geur na. Natuurlijke geuren worden gedestilleerd uit bloemen, planten, kruiden en vruchten. Dat verklaart ook dat geuren die vrijkomen uit zuivere etherische oliën een heilzame werking kunnen hebben op je lichaam en geest.

 

Waarom hebben etherische geuren effect op je gezondheid en welzijn?

Je ademt de geur van essentiële oliën in via je neus. Deeltjes van de aromatische damp lossen op in de vochtige binnenkant van je neus en sturen signalen door naar je hersenen. Je hersenen registreert deze binnenkomende geuren en communiceert weer met allerlei belangrijke processen in je lichaam. Elke etherische (of: essentiële) olie heeft weer een ander effect op je lichaam en geest.

Hoe gebruik ik de bathroom mist?

Schud voor gebruik het flesje zodat alle ingrediënten goed met elkaar zijn gemengd.

  • Douche: zet de douche aan en laat de cabine vol stromen met het stoom van het warme water. Spray een paar keer in de cabine. De olie van de bathroom mist vermengt zich met het stoom in de cabine... en zo creëer je eenvoudig je eigen stoomcabine! 

  • Bad: laat het bad vollopen met warm water en spray de bathroom mist 3 tot 5 keer om je heen en GENIET.  

 

Waarom kiezen voor een natuurlijke geurspray?

Met deze 100% natuurlijke geurspray ben je er zeker van dat je geen schadelijke stoffen inademt. Onze geursprays zijn vrij van synthetische toevoegingen, zodat jij gerust de heerlijke geuren kunt inademen.

 

Is de Tiny Moments bathroom mist vegan?

Ja, onze geursprays zijn vegan én dierproefvrij.

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een geurspray?

Wil je zeker weten of de door jou gekozen geurspray veilig, effectief en aangenaam is? Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten:

  • Ingrediënten: check zeker even de ingrediëntenlijst van de geurspray. Natuurlijke geursprays zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en zuivere etherische oliën. Vermijd producten met synthetische geurstoffen, conserveringsmiddelen en chemicaliën, zoals ftalaten, parabenen en propyleenglycol, die irritatie of gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

  • Verpakking: kies idealiter voor een geurspray in een glazen flesje in plaats van plastic, om blootstelling aan potentieel schadelijke chemicaliën te verminderen. Bovendien is glas een milieuvriendelijkere verpakkingskeuze.

  • Merk: overweeg een merk te kiezen dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, gebruik maakt van duurzaam geteelde ingrediënten, en dierproeven vermijd.

  • Prijs: er bestaan veel goedkope geursprays. Wil je kiezen voor een duurzame, 100% natuurlijke geurspray, dan hangt daar ook een prijskaartje aan. Investeer liever in een kwalitatief goede geurspray die langer meegaat en een meer effectieve en bijzondere geurbeleving biedt.

Collapsible text is great for longer section titles and descriptions. It gives people access to all the info they need, while keeping your layout clean. Link your text to anything, or set your text box to expand on click. Write your text here...

bottom of page