top of page

Over Tiny Moments

Onze filosofie: relax, reflect & recharge

In de huidige wereld leiden de meesten van ons een hectisch bestaan; door werk, gezin, sociale verplichtingen, sport, enzovoort. Dat kan een uitdaging zijn en ons zelfs te veel worden, zoals blijkt uit het hoge ziekteverzuim en de toenemende burn-out- en stressklachten.

 

​Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk het is om regelmatig een moment voor mezelf te nemen. Om even uit de dagelijkse hectiek te stappen, zonder afleidingen om mij heen. Dit helpt mijn lichaam en geest te ontspannen, het schept helderheid in mijn hoofd en het helpt me om dingen weer in perspectief te zien. Dit zijn vaak ook de momenten waarop inspiratie en inzichten spontaan opkomen. Klinkt dat herkenbaar?

 

Het is mijn missie om drukbezette mensen te stimuleren en te faciliteren om zo nu en dan een moment van rust te nemen. Dat doe ik met twee concepten: Tiny Moments en Tiny Escape.

Het regelmatig nemen van tijd voor jezelf brengt talloze voordelen met zich mee. Dit is wetenschappelijk bewezen en ik heb het zelf ook mogen ervaren. Ik nodig je uit om ook tijd voor jezelf te nemen en zelf te ontdekken wat dit voor jou kan betekenen!

Tiny Moments beeldmerk wit

Rust betekent niet altijd dat je ver moet reizen of veel tijd kwijt bent. Het kan zo simpel zijn als een momentje voor jezelf, waar je ook bent.

 

Daarom biedt Tiny Moments 100% natuurlijke selfcare producten voor een momentje voor jezelf. Of je nu thuis bent, onderweg, of op je werk, onze producten zijn met zorg geselecteerd om je te helpen ontspannen, reflecteren en opladen.

Laptop op bijzettafel met schreenshot van Tiny Moments website
Laptop op bijzettafel met screenshot van Tiny Escape website

Tiny Escape cabin

Wat als je even helemaal uit je dagelijkse omgeving wilt stappen? Dan is er Tiny Escape. Gelegen op een unieke natuurlocatie dicht bij de stad, biedt onze prachtige cabin de ideale gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte.

 

Hier kun je je in alle rust concentreren op werk of ontspanning, omringd door de kalmerende invloeden van de natuur. Tiny Escape is jouw persoonlijke toevluchtsoord voor die momenten waarop je een diepere vorm van rust en concentratie nodig hebt.

Wat maakt Tiny Moments bijzonder?

Ik ben enorm liefhebber van selfcare producten en het creëren van wellness momenten voor mezelf. Mijn passie en geloof in de drie kernpijlers van Tiny Moments, relax - reflect - recharge, hebben mij geïnspireerd om duurzame producten te zoeken met effectieve ingrediënten die aansluiten bij deze filosofie.

 

Want ik ben ervan overtuigd dat wanneer je tijd neemt om te ontspannen, te reflecteren en op te laden, je in staat bent om maximaal te floreren.

Daarom concentreert het Tiny Moments assortiment zich op de drie kernpijlers, met als voorwaarde dat de ingrediënten effectief zijn voor het doel, met een natuurlijke en verantwoorde herkomst. Bovendien zijn alle producten persoonlijk geselecteerd en getest en hebben ze daarom stuk voor stuk bijzondere en uitgesproken geuren en smaken. 

Wie ben ik?

Ik ben Marlene Geluk en oprichter van Tiny Moments. Mijn leven lang ben ik gedreven door ambitie, een passie voor hard werken, en de wil om een positieve impact te maken. Jarenlang was dit ook mijn koers maar ongeveer tien jaar geleden is er een nieuwe dimensie bijgekomen: het bewust inplannen van momenten van rust.

Deze momenten voor mezelf zijn onmisbaar geworden. Ik geniet intens van deze pauzes en merk direct wanneer ik dit een keer oversla. Deze nieuwe leefstijl heeft mij enorm veel gebracht: meer balans, focus, creativiteit en het allerbelangrijkste: het vermogen om meer te genieten van alles wat ik doe.

Lang koesterde ik de wens om ooit een eigen bedrijf te starten maar het juiste idee ontbrak. Tijdens een pauze in mijn carrière nam ik de tijd om te reflecteren op mijn volgende stap. En zie daar, de ideeën begonnen te stromen! Deze hebben geleid tot Tiny Moments en Tiny Escape – onze cabin verhuur.

Mijn missie is nu om de kracht van rust te delen met anderen die ook een druk leven leiden. Ik heb persoonlijk ervaren hoe waardevol dit is, en ik ben er van overtuigd dat het ook jou kan helpen een effectiever, beter en gelukkiger persoon te worden.  

Foto Marlene Geluk, oprichter Tiny Moments
bottom of page
Webshop Trustmark and customer reviews