top of page

Natuurlijke Roomspray

Collectie Roomspray liggend.jpg

Een oase van botanische geuren afgestemd op jouw behoefte

Wist je dat geuren een hele grote invloed kunnen hebben op onze emoties, herinneringen en zelfs ons gedrag? Zo kan een fijne geur je humeur verbeteren en bepaalde geuren, zoals pepermunt en citroen, kunnen je concentratie vergroten. En andere geuren kunnen weer helpen stress te verminderen, zoals lavendel en kamille.

Er is altijd wel een reden of situatie wanneer je de aroma van een fijne roomspray om je heen kunt gebruiken. Of je nu wilt ontspannen, je extra helderheid of creativiteit kunt gebruiken tijdens je werk, of een oppepper nodig hebt om er nog even tegenaan te kunnen gaan.

1821930d-7296-4b14-a55d-885660deebc8_edited.jpg

Tiny Moments natuurlijke roomspray

Er bestaan vele soorten en merken roomsprays. En je hebt de Tiny Moments roomspray: een 100% natuurlijke geurspray met unieke botanische geuren.

 

Onze geursprays bevatten een zorgvuldig gekozen mix van zuivere etherische oliën die zorgen voor unieke geurbeleving en specifiek zijn afgestemd op jouw behoefte aan ontspanning, focus en energie.

Unieke geurbeleving

Voor de samenstelling van de Tiny Moments roomspray hebben we gekozen voor bijzondere botanische geurcombinaties, waarbij er altijd is gekozen voor effectieve ingrediënten die bekend staan om hun heilzame werking. Zo bevat de Energie & Helderheid geurspray onder andere eucalyptus en citroen, die beiden bekend staan om hun opwekkende en stimulerende karakter.

Tiny Moments Roomspray Relax

Verlang je ernaar om even te ontsnappen aan de drukte van alledag? Wil je genieten van een moment waarin niets hoeft, enkel ontspannen en simpelweg genieten van dit moment?

 

Deze Tiny Moments roomspray is met zorg samengesteld om jou dit ontspannende en kalmerende moment te bieden. De unieke combinatie van de krachtige ingrediënten van onder andere bergamot, lavendel en geranium, creëert een sfeer van ontspanning die je helpt om even los te komen van de dagelijkse drukte.

Ontwerp zonder titel (1).jpg
Ontwerp zonder titel (3).jpg

Tiny Moments Roomspray Concentration

Werk je op tegen een belangrijke deadline of heb je diepe concentratie nodig voor het oplossen van een complexe uitdaging? Spray dan een paar keer om je heen met deze verfrissende en opwekkende roomspray van citrus voor positiviteit, rozemarijn en pepermunt voor een verbeterde concentratie en cederhout tegen stress.

 

Deze Tiny Moments roomspray voor focus en concentratie laat de energie (weer) stromen en de stress wegvloeien.

Tiny Moments roomspray Vitality

Zit je in een energiedipje en kun je wel een oppepper gebruiken? Of heb je een brainstormsessie met je collega’s en zakt de energie een beetje weg? Gebruik dan deze verkwikkende roomspray en je zit zo weer in een energieke flow.

 

Deze verfrissende, iets kruidige roomspray combineert de opwekkende krachten van eucalyptus, citrus en kaneel voor een onmiddellijke energieboost.

Roomspray Vitality.jpg

Wanneer gebruik je roomspray?

Ben je benieuwd waarvoor of wanneer je een geurspray het beste kunt gebruiken? Het antwoord is eenvoudig: dat kan overal zijn; op die plekken waar jij behoefte hebt aan een heerlijke geur. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer badkamer of zelfs je auto is, met deze spray geef je de ruimte snel een heerlijke geur.

Je kunt de spray ook gebruiken als een linnenspray of als een rustgevende pillow spray. Ook wordt deze geurspray gebruikt tijdens een yogales en meditatiesessie. De heilzame effecten van de natuurlijke geuren van deze roomspray kunnen ook ingezet worden met aromatherapie.

Kortom, de toepassingen voor deze veelzijdige roomspray zijn legio! Onze tip: gebruik hem wanneer jij er behoefte aan hebt, ongeacht waar je bent!

Lees meer over natuurlijke roomspray

Waar is de Tiny Moments roomspray van gemaakt?

Onze roomspray bestaat uit een samenstelling van 100% zuivere etherische oliën, afkomstig uit planten, kruiden en vruchten, water en biologische alcohol, wat nodig is om de olie te kunnen vernevelen.

Waarom zit er alcohol in een roomspray?

Alcohol in een geurspray is nodig om de olie goed te kunnen vernevelen. Geen zorgen, hier merk je niets van want de alcohol vervliegt vrijwel direct zodra je gesprayd hebt, zodat alleen de heerlijke aroma’s van de oliën overblijven.

 

Wat maakt de Tiny Moments roomspray 100% natuurlijk?

De bijzondere geuren zijn afkomstig van de unieke blend van 100% zuivere etherische oliën, afkomstig uit kruiden, planten en vruchten. De oliën zijn gemengd met een speciale, biologische alcohol, wat nodig is om de olie goed te kunnen vernevelen.

Hoe gebruik ik de roomspray?

Schud voor gebruik het flesje zodat alle ingrediënten goed met elkaar zijn gemengd. Spray de roomspray 3 tot 5 keer in de ruimte waar je je bevindt en geniet!  

 

Waarom kiezen voor een natuurlijke roomspray?

Met deze 100% natuurlijke roomspray ben je er zeker van dat je geen schadelijke stoffen inademt. Onze geursprays zijn vrij van synthetische toevoegingen, zodat jij gerust de heerlijke geuren kunt inademen.

 

Wat is het verschil tussen een natuurlijke geur en een synthetische geur?

Synthetische geuren komen uit de fabriek en bootsen de natuurlijke geur na. Natuurlijke geuren worden gedestilleerd uit bloemen, planten, kruiden en vruchten. Dat verklaart ook dat geuren die vrijkomen uit zuivere etherische oliën een heilzame werking kunnen hebben op je lichaam en geest.

 

Waarom hebben etherische geuren effect op je gezondheid en welzijn?

Je ademt de geur van essentiële oliën in via je neus. Deeltjes van de aromatische damp lossen op in de vochtige binnenkant van je neus en sturen signalen door naar je hersenen. Je hersenen registreren deze binnenkomende geuren en communiceren weer met allerlei belangrijke processen in je lichaam. Elke etherische (of: essentiële) olie heeft weer een ander effect op je lichaam en geest.

Is de Tiny Moments roomspray vegan?

Ja, onze roomsprays zijn vegan én dierproefvrij.

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een roomspray?

Wil je zeker weten of de door jou gekozen roomspray veilig, effectief en aangenaam is? Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten:

  • Ingrediënten: check zeker even de ingrediëntenlijst van de roomspray. Natuurlijke roomsprays zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en zuivere etherische oliën. Vermijd producten met synthetische geurstoffen, conserveringsmiddelen en chemicaliën, zoals ftalaten, parabenen en propyleenglycol, die irritatie of gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

  • Verpakking: kies idealiter voor een roomspray in een glazen flesje in plaats van plastic, om blootstelling aan potentieel schadelijke chemicaliën te verminderen. Bovendien is glas een milieuvriendelijkere verpakkingskeuze.

  • Merk: overweeg een merk te kiezen dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, gebruik maakt van duurzaam geteelde ingrediënten, en dierproeven vermijd.

  • Prijs: er bestaan veel goedkope roomsprays. Wil je kiezen voor een duurzame, 100% natuurlijke roomspray, dan hangt daar ook een prijskaartje aan. Investeer liever in een kwalitatief goede roomspray die langer meegaat en een meer effectieve en bijzondere geurbeleving biedt.

bottom of page