top of page

Duurzaamheid

Jouw welzijn én die van onze planeet

Onze toewijding aan hoge kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en effectiviteit van onze producten gaat hand in hand met een grote zorg voor onze planeet. Duurzaamheid is niet zomaar een aspect van wat we doen – het is een basisvoorwaarde.

Diffuser sfeer boven.jpg

Duurzame grondstoffen

Zo kiezen we onze grondstoffen zorgvuldig, en geven de voorkeur aan natuurlijke, in Europa geteelde gewassen voor onze kruiden, planten en vruchten.

 

Neem bijvoorbeeld onze koolzaadwas voor kaarsen – een prachtig, natuurlijk product uit Frankrijk. Deze keuze vermindert de milieu-impact van transport aanzienlijk, zeker in tegenstelling tot bijvoorbeeld sojawas afkomstig uit Zuid-Amerika. Of onze handgemaakte houten aroma diffusers waarvan het gecertificeerde hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

100% natuurlijk & plantaardig

Al onze geurproducten en thee zijn 100% natuurlijk en afkomstig van planten, bloemen, kruiden en vruchten. Er zijn geen synthetische stoffen en chemicaliën toegevoegd aan onze producten. 

Bovendien is het overgrote deel van onze ingrediënten biologisch: dit betekent dat ze voldoen aan de Europese normen voor biologische landbouw, bijvoorbeeld met betrekking tot pesticiden. 

Natural herbal medicine with fresh herbs and flowers, aromatherapy essential oil, mortar w
Grote Geurkaarsen bovenaanzicht.jpg

Vegan & dierproefvrij

Onze geurproducten en thee worden uitsluitend gemaakt van plantaardige ingrediënten en worden niet op dieren getest. Hierdoor zijn onze producten volledig vegan en dierproefvrij.

Bij geurkaarsen is dit een belangrijk aspect, aangezien er vaak dierlijke toevoegingen in dit soort producten kunnen zitten. Tiny Moments geurkaarsen zijn gemaakt van koolzaadwas, wat onze geurkaarsen volledig plantaardig en vegan maakt.

Verpakking

Bij Tiny Moments  vinden we het belangrijk dat onze producten er mooi uit zien, maar zonder overdaad. Door bijvoorbeeld af te zien van individuele binnenverpakkingen, kunnen we afval verminderen.

 

Alles wat je van Tiny Moments ontvangt, van product tot verzenddoos, is ontworpen met zowel esthetiek als het milieu in gedachten.

Sfeerfoto Tiny Moments geurkaars
Typisch Nederlands plaatje met een molen aan het water

Gemaakt in Nederland

En wist je dat de meeste van onze producten in Nederland worden gemaakt? Dit stelt ons in staat om onze ecologische voetafdruk nog meer te reduceren.

 

Plasticvrije verzending

Tot aan de verzending toe houden we rekening met duurzaamheid. We gebruiken milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen zoals gerecycled papier en karton om ervoor te zorgen dat de producten veilig en zonder schade aankomen. Door plasticvrije verzending dragen we bij aan het verminderen van plastic afval en beschermen we onze planeet voor toekomstige generaties!

3593b4dc-f71d-4b95-811f-207597fa8f13.jpg
bottom of page
Webshop Trustmark and customer reviews