top of page

Giftsets

Tiny Moments giftset foto met roomspray, geurkaars en etherische olie

Voor elk moment een bijzonder geschenk

Ben je op zoek naar een origineel cadeau dat ook duurzaam, natuurlijk en vegan is? Of wil je een uniek (zakelijk) geschenk met een bijzondere boodschap geven? Ontdek de Tiny Moments Giftsets en vind het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. 

Gepersonaliseerde giftset?

Staat wat je zoekt er niet bij? Of wil je graag iets op maat laten samenstellen? Dat kan! Laat ons je wensen weten via onderstaand formulier we helpen je graag verder.

Bedankt voor je bericht. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Lees meer over Tiny Moments Giftsets

Giftset voor Haar

Weet je niet meer waarmee je haar moet verrassen? Zoek niet langer want met onze Tiny Moments Giftsets geef je haar absoluut een bijzonder cadeau: een set met 100% natuurlijke selfcare producten voor een heerlijk momentje voor haarzelf. Naast duurzaam, 100% natuurlijk en vegan, zitten deze producten ook nog eens bomvol effectieve ingrediënten. Dus daar kun je zeker een onvergetelijke indruk mee maken!

Giftset voor Hem

Eens iets anders dan een paar sokken of een boekenbon? Verras hem dit keer met een origineel cadeau voor hem: een set met heerlijke verwenproducten waarmee je absoluut indruk kunt maken. Denk aan een verfrissende bathroom mist om zijn eigen badkamer om te toveren tot een heuse wellness en een verwikkende groene thee met citroengras en brandnetel voor een subtiele energieboost.

Kerstcadeau

Wat voor cadeau leg je dit jaar onder de boom? Met onze Tiny Moments Giftsets zit je altijd goed. Of je nu een cadeau zoekt voor haar of voor hem, voor beide hebben we heerlijke, 100% natuurlijke selfcare producten voor dat welverdiende momentje voor jezelf. Kijk rustig rond en ontdek welke giftset het beste past bij de persoon voor wie jij een bijzonder cadeau zoekt. En kom je er niet helemaal uit? Laat het ons dan graag even weten, dan helpen we je verder.

Vaderdag cadeau

Laat je vader(figuur) weten hoeveel hij voor je betekent met een speciale giftset voor Vaderdag. Met een Tiny Moments Giftset voor Hem geef je absoluut een origineel vaderdag cadeau. Van een ontspannende bathroom mist, focus verhogende vruchten-kruidenthee tot een opwekkende geurkaars.

Moederdag cadeau

Staat de tweede zondag van mei weer voor de deur? Dan is het bijna Moederdag! Zet deze dag de belangrijke vrouwen in je leven in het zonnetje met een origineel Moederdag cadeau. Onze speciaal samengestelde Moederdag Giftsets zijn perfect voor elke moederfiguur die een speciaal momentje van ontspanning verdient.

Zakelijk cadeau

Op zoek naar een origineel (kerst)cadeau voor uw medewerkers en relaties? Met de Tiny Moments Giftsets kiest u voor een uniek en betekenisvol zakelijk cadeau: 100% natuurlijke selfcare producten voor een momentje voor jezelf. Een perfect (kerst)cadeau dat uw waardering toont én bijdraagt aan welzijn en ontspanning, zowel thuis als op het werk.

bottom of page