top of page

Moederdag Giftsets

Ontwerp zonder titel (5)_edited.jpg

Moederdag: een ode aan alle vrouwen!

Staat de tweede zondag van mei weer voor de deur? Dan is het bijna Moederdag! Zet deze dag de belangrijke vrouwen in je leven in het zonnetje met een origineel Moederdag cadeau.

 

Onze speciaal samengestelde Moederdag Giftsets zijn perfect voor elke moederfiguur die een speciaal momentje van ontspanning verdient.

Moederdag Giftset: RELAX, REFLECT & RECHARGE

Kant-en-klaar Moederdag cadeau

Last van keuzestress? Geen zorgen, Tiny Moments heeft het voorwerk al voor je gedaan. Wij hebben een paar heerlijke Moederdag Giftsets samengesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze te maken uit één van de 3 giftsets en de grootte van de giftset. Zo eenvoudig is het!

Moederdag Giftset RELAX

Is je moeder altijd druk bezig en komt ze nauwelijks toe aan een momentje van rust en ontspanning?

 

Dan is dit het ideale Moederdag cadeau voor haar. Elk product uit deze giftset is uitgekozen vanwege de ontspannende en kalmerende geuren met effectieve ingrediënten die bekend staan om het bevorderen van rust en ontspanning.

Moederdag Giftset Relax Sfeer_edited.jpg

Voor alle moeders

Moederdag is niet alleen voor vrouwen die je het leven hebben gegeven. Het kan ook je oma,  favoriete tante, buurvrouw of goede vriendin zijn die altijd onvoorwaardelijk voor je klaarstaat. Wie deze speciale vrouw ook is, verras haar dit jaar met een origineel Moederdag cadeau.

Moederdag Giftset REFLECT

Houd deze speciale persoon ervan om zich zo nu en dan terug te trekken om geconcentreerd ergens mee bezig te zijn, zoals haar werk of hobby? 

 

Dan is de REFLECT Giftset voor haar perfect! Deze producten zijn speciaal afgestemd voor die momentjes waarbij je wel wat extra focus, concentratie en helderheid kunt gebruiken.

Verras haar met een moment van luxe

Met de Tiny Moments Moederdag Giftset geef je gegarandeerd een origineel cadeau. De giftset bevat natuurlijke selfcare producten die speciaal zijn ontworpen voor een persoonlijk verwenmoment. Verwen haar met een luxueus, geurrijk, duurzaam en natuurlijk Moederdag cadeau dat ze niet snel zal vergeten!

Moederdag Giftset RECHARGE

Ben je op zoek naar een giftset met fijne producten voor een frisse oppepper of een vrolijke noot?

Dan is deze RECHARGE giftset een schot in de roos. De selfcare producten uit deze giftset hebben opwekkende en verfrissende geuren voor een positieve energieboost. 

De oorsprong van Moederdag

Wist je dat Moederdag in 1914 is begonnen door Anna Jarvis, een alleenstaande lerares uit Amerika? Ze had diepe bewondering voor haar moeder en de rol van alle moeders in de maatschappij.

 

Na het overlijden van haar moeder op 9 mei 1905, heeft zij het jaar daarna op de eerste zondag na de dag van overlijden haar moeder een "General Memorial Day of All Mothers" georganiseerd.  Het duurde nog tot 1914 voordat Moederdag een officiële nationale feestdag werd in de Verenigde Staten, een dag waarop moeders traditioneel bloemen ontvingen.

Het was Anna's missie om waardering en respect voor moeders te bevorderen. Ze hoopte dat kinderen hun liefde en dankbaarheid zouden tonen met handgeschreven brieven. Dit initiatief van Anna Jarvis won snel aan populariteit en transformeerde Moederdag tot een wereldwijde viering waar miljoenen mensen hun moeders en moederfiguren eren.

Gepersonaliseerde giftset

Staat wat je zoekt er niet bij? Of wil je iets op maat laten samenstellen? Dat kan! Stuur ons een berichtje voor wie je een cadeau zoekt en je eventuele wensen, dan stellen wij voor jou een mooi pakket samen! 

Bedankt voor je bericht. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

bottom of page