top of page

Natuurlijke
Parfumrollers

Giftset Parfumroller sfeer HR.jpg

Een momentje voor jezelf, waar je ook bent

Een momentje nemen voor jezelf kan overal, dat hoeft niet alleen thuis, tijdens een weekendje weg of op vakantie. En daarom kon dit product niet ontbreken in onze collectie: de parfum roller, ook wel ‘roll-on’ genoemd. Dit is een ideale metgezel om overal mee naartoe te nemen; hij past namelijk perfect in je handtas, laptoptas, toilettas, broekzak…

We hebben deze mooie lijn van parfumrollers ontwikkeld met zorgvuldig samengestelde en natuurlijke ingrediënten, om jouw zintuigen te prikkelen, waar je ook bent.

En om de beleving helemaal af te maken, zit deze roll-on in een stijlvol zwart-violet glazen flesje, dat je ook nog eens goed kunt hergebruiken!

Natuurlijke Parfumrollers van Tiny Moments

De Tiny Moments parfumroller is niet zomaar een parfumroller; het is een ode aan de natuur en haar kracht om te kalmeren, te inspireren en te verkwikken.

 

Elke parfum roller bevat 100% natuurlijke essentiële oliën, afkomstig uit planten, bloemen, kruiden en vruchten. En dit merk je direct; de roll-ons hebben een pure en botanische geur die zorgt voor een bijzondere geurbeleving mét een heilzame werking op je gezondheid en welzijn.

Relax, Reflect & Recharge

Net zoals onze andere Tiny Moments producten, hebben we een bijzondere roll-on voor elke collectie ontwikkeld, zodat jij jouw momentje voor jezelf kunt nemen om te ontspannen, te concentreren of om jezelf op te laden.

Tiny Moments Parfumroller Rust & Ontspanning

Voel je soms spanning, nervositeit of stress tijdens je werk of onderweg? Of heb je simpelweg behoefte aan een moment van pure ontspanning?

 

Ontdek dan de kracht van deze roll-on, speciaal samengesteld om je een rustgevende pauze te bieden. Deze friszoete, iets kruidige parfum roller bevat een verfijnde olieblend met de kalmerende eigenschappen van bergamot en het ontspannende effect van rozemarijn.

Tiny Moments Parfumroller Focus & Helderheid 

Heb je behoefte aan meer helderheid tijdens je werk of onderweg? Gebruik dan de verkwikkende kracht van deze parfum roller, speciaal samengesteld om je mentale helderheid en energie te boosten.

 

Deze frisse, citrusachtige parfum roller bevat een krachtige mix van bloedsinaasappel, grapefruit en munt, om de helderheid te bevorderen en om de ‘wolken’ in je hoofd te laten wegtrekken.

Tiny Moments Parfumroller Energie & Focus

Heb je een lange (werk)dag achter de rug, maar wacht er nog een netwerkborrel of zakendiner op je? Of heb je een korte nacht gehad en roept de plicht alweer vroeg in de ochtend?

 

Ontdek de verkwikkende kracht van deze natuurlijke parfum roller, samengesteld uit een energieke en verfrissende mix van eucalyptus, pepermunt en rozemarijn voor een frisse focus. Deze roll-on zorgt voor een heuse oppepper op die momenten waarop je dit nodig hebt!

Hoe gebruik je de parfumroller?

Het gebruik van deze roll-on is heel gemakkelijk; je rolt het rollertje over je polsen, nek of achter je oren. Adem diep in en geniet! Je kunt dit zo vaak als je wilt herhalen, voor een momentje van ontspanning of een sneller opfrisser.

Lees meer over parfumrollers

Waar is de Tiny Moments parfumroller van gemaakt?

Onze parfumrollers zijn gemaakt van 100% zuivere etherische oliën, gewonnen uit planten, kruiden en vruchten en zijn gemengd met natuurlijke Jojoba-olie. Hierdoor kun je de geurolie direct op de huid aanbrengen.

 

Wat zijn etherische oliën?

Etherische oliën zijn geconcentreerde plantenextracten die via destillatie worden verkregen uit planten, bloemen, kruiden en vruchten. Deze oliën behouden de intense geur en werkzame stoffen van de natuurlijke grondstoffen, waardoor ze een krachtige en natuurlijke geurbeleving bieden.

 

Wat betekent het woord ‘etherisch’?

"Etherisch" betekent "hemels" of "licht vluchtig" en verwijst naar de lichte, vluchtige aard van deze oliën en hun eigenschap om gemakkelijk te verdampen.

 

Wat is de werking van etherische olie?

De veelzijdige werking van etherische oliën is afhankelijk van de gebruikte grondstof. Lavendel staat bijvoorbeeld bekend om zijn kalmerende eigenschappen, terwijl citroen de creativiteit kan stimuleren en rozemarijn de concentratie kan bevorderen.

 

Waarom hebben etherische geuren effect op je gezondheid en welzijn?

Je ademt de geur van essentiële oliën in via je neus. Deeltjes van de aromatische damp worden opgenomen door de slijmvliezen van de neus, wat signalen doorstuurt naar de hersenen die vervolgens verschillende lichaamsprocessen beïnvloeden. Zo kan elke etherische olie een uniek effect hebben op je lichaam en je geest.

 

Wat maakt de Tiny Moments parfumroller 100% natuurlijk?

Onze parfumrollers bevatten een zuivere mix van etherische oliën gemengd met natuurlijke Jojoba-olie, zonder enige toevoeging van synthetische stoffen, waardoor onze roll-ons 100% natuurlijk zijn.

 

Waarom kiezen voor een natuurlijke roll-on?

Door te kiezen voor een 100% natuurlijke roll-on, vermijd je eventuele blootstelling aan en inademing van schadelijke synthetische stoffen, zodat je zorgeloos kunt genieten van onze heerlijke geuren.

 

Is natuurlijke olie hetzelfde als 100% natuurlijke olie?

Dat kan maar dat hoeft niet. ‘100% natuurlijk’ garandeert de afwezigheid van synthetische toevoegingen, terwijl ‘natuurlijk’ ook synthetische stoffen kan bevatten. Het is dus belangrijk om de ingrediëntenlijst te controleren voor het maken van een bewuste keuze.

 

 

Wat is het verschil tussen een natuurlijke geur en een synthetische geur?

Synthetische geuren worden in een laboratorium gemaakt, waarbij natuurlijke geuren worden nagebootst. Natuurlijke geuren zijn direct afkomstig van planten en kunnen daarom ook, in tegenstelling tot synthetische geuren, een positieve invloed hebben op je gezondheid en welzijn.

 

Is de Tiny Moments parfumroller vegan?

Ja, onze parfum rollers zijn vegan én dierproefvrij, in lijn met onze ethische waarden.

 

Tips voor het kiezen van een roll-on

Wil je zeker weten of de door jou gekozen roll-on 100% natuurlijk, effectief en aangenaam is? Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten.

  • Ingrediënten: Zoek naar producten met zuivere etherische oliën en natuurlijke ingrediënten, en vermijd synthetische toevoegingen die schadelijk kunnen zijn.

  • Verpakking: Geef de voorkeur aan roll-ons in glazen flesjes; die zijn niet alleen beter voor je gezondheid maar ook voor het milieu.

  • Merk: Kies voor een merk dat duurzaamheid belangrijk vindt, duurzaam geteelde ingrediënten gebruikt, en dierproeven vermijdt.

  • Prijs: Hoewel duurzame producten duurder kunnen zijn, is het de investering meer dan waard voor een kwalitatief hoogwaardige en unieke geurervaring.

bottom of page