top of page

Zakelijke cadeaus

2a20d983-abb8-4686-b212-3d4f190ef737.jpg

Origineel cadeau voor welzijn en ontspanning

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw medewerkers en relaties? Met de Tiny Moments Giftsets kies je voor een uniek en betekenisvol cadeau: 100% natuurlijke selfcare producten voor een momentje voor jezelf. Een perfect zakelijk cadeau dat je waardering toont én bijdraagt aan welzijn en ontspanning, zowel thuis als op het werk.

Giftsets voor de drukbezette professional

Met de Tiny Moments Giftsets kies je voor een uniek en betekenisvol cadeau: 100% natuurlijke selfcare producten voor een momentje voor jezelf. Want wij geloven dat regelmatig tijd nemen voor jezelf essentieel is om optimaal te kunnen floreren, zowel thuis als op het werk.

 

Daarom hebben we speciaal voor drukbezette professionals drie unieke giftsets samengesteld met duurzame en 100% natuurlijke thee, geurspray, geurolie en geurkaarsen. Ideaal voor focus en creativiteit op het werk, een verfrissende boost voor onderweg en ontspanning na een dag vol inspanning.

7066dcb7-f41b-4def-9f65-804b3182cb29_edited.jpg

Giftset At Work

Deze prachtige giftset is het ideale cadeau voor focus en creativiteit tijdens een werkdag.

 

Geniet van de verkwikkende Vruchten-Kruidenthee Focus, die met de luxe theezeef en het handige uitlekbakje perfect op het werk te gebruiken is. Voor een creatieve flow is de Parfumroller Flow de ideale metgezel. Creëer daarnaast een stimulerende werkomgeving met de Roomspray Concentration, een natuurlijke geurspray boordevol effectieve ingrediënten voor concentratie en een productieve sfeer.

Giftset On-the-Go

Giftset On-the-Go is het perfecte cadeau voor een verfrissende boost onderweg.

 

Geniet van de stimulerende Groene Thee Energy, die met de bijgeleverde theefilters eenvoudig te bereiden is, waar u ook bent. Voor een directe energieboost is de Parfumroller Alert uw ideale reisgenoot. Creëer bovendien een verkwikkende omgeving met de Etherische Olie Energy en bijbehorende houten aroma diffuser, perfect voor gebruik in de auto. 

025ebfa2-160c-4c0a-bbde-a932a23ff11e_edited.jpg

Giftset After Work

Deze giftset met rustgevende producten is het ideale cadeau voor ontspanning na een drukke dag.

 

Geniet van de kalmerende Kruidenthee Relax, die met de luxe theezeef eenvoudig te bereiden is voor een perfect kopje thee. Ontspan met de Bathroom Mist Chill, die de badkamer direct omtovert tot een heuse spa.  En maak het ontspanningsritueel compleet met de Geurkaars Balance, die een warme en rustgevende sfeer verspreidt. 

3593b4dc-f71d-4b95-811f-207597fa8f13_edited.jpg

Gepersonaliseerde giftset

Wil je graag een giftset op maat laten samenstellen? Dat kan! Laat ons je wensen weten en we helpen je graag verder. Vul je gegevens in of stuur een e-mail naar info@tinymoments.nl

Lees meer over zakelijke cadeaus

Wat zijn de verschillende giftsets die Tiny Moments aanbiedt?

Tiny Moments biedt een variëteit aan giftsets waarmee je voor elk moment een geschikt geschenk kunt vinden. Speciaal voor drukbezette professionals heeft Tiny Moments drie unieke giftsets samengesteld met 100% natuurlijke producten voor welzijn en ontspanning tijdens en na het werk: Giftset At Work, Giftset On-the-Go en Giftset After Work. Elke giftset is zorgvuldig samengesteld om aan specifieke behoeften te voldoen.

Zijn de producten in de giftsets natuurlijk en duurzaam?

Ja, alle producten, dus ook de Tiny Moments giftsets, zijn 100% natuurlijk en alle producten zijn op een duurzame wijze geproduceerd.

 

Kunnen de giftsets gepersonaliseerd worden?

Ja dat kan zeker. Laat ons je wensen weten en we stellen graag een pakket voor je samen.

Hoe kan ik een (grote) bestelling plaatsen voor mijn bedrijf?

Voor bestellingen kun je contact met ons opnemen via info@tinymoments.nl of telefonisch op 06-42671233. We helpen je graag verder met jouw specifieke wensen!

Wat zijn de levertijden voor zakelijke bestellingen?

De levertijden kunnen variëren afhankelijk van de omvang van de bestelling. Neem contact met ons op voor specifieke levertijden voor uw bestelling.

Duurzame kerstpakketten & relatiegeschenken

Wil je meer te weten komen over de duurzame kerstpakketten en originele relatiegeschenken van Tiny Moments? Klik op de onderstaande tabbladen voor meer informatie.

Duurzame relatiegeschenken voor bedrijven

 

Steek als bedrijf met kop en schouders boven de massa uit met een origineel en duurzaam relatieschenk van Tiny Moments. Met onze giftsets geef je namelijk een uniek en betekenisvol cadeau: 100% natuurlijke selfcare producten voor een momentje voor jezelf. Een origineel relatiegeschenk dat je waardering toont én bijdraagt aan welzijn en ontspanning.

​Maak indruk met een origineel relatiegeschenk

Een fles wijn of klassieke lekkernijen zijn altijd leuk om te geven, maar dit is zeker niet onderscheidend of origineel. De trend van nu zit hem vooral in duurzame relatiegeschenken. Dat is ook heel logisch, gezien het feit dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Dat maakt het geven van een duurzaam relatiegeschenk een uitstekende manier om je waardering te tonen en tegelijkertijd laat je als bedrijf zien dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt.

​Kies voor een duurzaam relatiegeschenk

Een origineel en duurzaam relatieschenk dus. Maar wat maakt een relatiegeschenk nu écht duurzaam? Een duurzaam relatiegeschenk is een geschenk dat met respect voor mens en milieu is samengesteld. Dit betekent dat de inhoud vaak bestaat uit natuurlijke, biologische of gerecyclede materialen en dat de productieprocessen eerlijk en milieuvriendelijk zijn. Duurzame relatiegeschenken zijn bedoeld om lang mee te gaan en een minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Dus probeer weg te blijven van wegwerpartikelen en producten voor éénmalig gebruik.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een duurzaam relatiegeschenk?

Duurzame relatiegeschenken zijn steeds populairder en het aanbod is inmiddels flink toegenomen. Hoe weet je nu zeker dat je een echt duurzaam relatiegeschenk kiest? En hoe maak je hierbij de juiste keuze? Met deze tips kom je al een heel eind:

 

  • Let op de herkomst, materialen en ingrediënten van de producten in het geschenk.

  • Kijk of er duurzame merken in het geschenk zitten.

  • Controleer of de aanbieder van relatiegeschenken duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

  • Kijk naar certificeringen zoals Fair Trade, biologische keurmerken en ecologische labels.

  • Kies bij voorkeur voor geschenken die verpakt zijn in gerecycled of biologisch afbreekbaar materiaal en probeer plastic verpakte geschenken te vermijden.

  • Let ook op de levensduur van de producten.

Waarom een duurzaam relatiegeschenk geven?

Met een duurzaam relatiegeschenk geef je zakelijke relaties een bijzonder en betekenisvol geschenk. Hiermee toon je aan dat je hun inzet waardeert en dat je als bedrijf nadenkt over de impact die je maakt. Door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk draag je als bedrijf bij aan een positieve verandering voor het milieu en de samenleving.

Wat maakt Tiny Moments een duurzaam relatiegeschenk?

Bij Tiny Moments is duurzaamheid een voorwaarde. Alle producten uit ons assortiment zijn 100% natuurlijk en duurzaam geproduceerd. Ook kijken we kritisch naar de herkomst van de producten en ingrediënten, om een zo verantwoord mogelijke herkomst en zo laag mogelijke transportimpact op het milieu te hebben. Lees hier meer over duurzaamheid bij Tiny Moments.

​​

Kunnen relatiegeschenken van Tiny Moments gepersonaliseerd worden?

Ja, bij Tiny Moments bieden we de mogelijkheid om zelf je duurzame relatiegeschenken samen te stellen. Kies jouw favoriete producten uit ons assortiment en creëer een persoonlijk en uniek geschenk dat perfect aansluit bij de wensen van jouw bedrijf. Lees hier meer over gepersonaliseerde giftsets

Is een 100% natuurlijk geschenk ook een duurzaam relatiegeschenk?

Een 100% natuurlijk geschenk kan zeker duurzaam zijn, mits het op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd en verpakt. Bij Tiny Moments zorgen we ervoor dat onze natuurlijke geschenken voldoen aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden, zodat je met een gerust hart een verantwoorde keuze kunt maken.

bottom of page